miercuri, 31 decembrie 2014

Cele mai comune greșeli facute de stiliști de gene neinstruiți

     Extensiile fir cu fir sunt varianta DE LUX a genelor false, și niciodată NU ar trebui sa arate ca în imaginile de mai jos. Dacă te gândești sa apelezi la acest truc de înfrumusețare și găsești pe cineva care oferă acest serviciu la un preț mic, ceva nu este în regula. Asigura-te ca persoana ce urmează sa lucreze atât de aproape de ochii tai este certificata sa facă acest lucru. Nu este nici o rușine sa ii ceri sa iți demonstreze ca a făcut un curs în acest sens. 




Cele mai comune greșeli făcute de persoanele neinstruite:

1. Aplicarea de smocuri/buchețele pe post de extensii de gene fir cu fir. 

Smocurile/buchețelele se aplica pe pleoapa, la baza genelor naturale cu adeziv care se dizolva la demachiere, în nici un caz cu adeziv de gene semipermanente pentru a rezista 2-4 săptămâni. Aplicarea lor pe post de gene semipermanente duce la deteriorarea genelor naturale și favorizează apariția infecțiilor oculare.

2. Aplicarea unei extensii pe mai multe gene naturale.

Un stilist care nu este bine instruit nu știe sa izoleze corect o singura geana sau nu știe exact cât adeziv să folosească, astfel vă treziți cu o extensie lipita pe mai multe gene sau extensii lipite intre ele.

3. Aplicarea extensiilor prea aproape de pleoapa sau pe aceasta.

Extensiile fir cu fir se aplica corect la 1mm de pleoapa. Aplicarea lor prea aproape sau chiar pe pleoapa duce la disconfort și chiar la iritații și inflamații.

4. Alegerea necorespunzătoare a lungimii și grosimii extensiilor.

Un stilist instruit va alege o lungime și o grosime a extensiilor potrivita pentru genele tale naturale. Dacă sunt pre lungi sau prea groase pot sa îți afecteze genele tale naturale.

5. Nerespectarea normelor de igiena.

Periuța pe care o folosește stilistul sa iți pieptene genele trebuie sa ți-o dăruiască la sfârșitul ședinței, dacă nu o face înseamna ca nu ești prima persoana pe a cărei ochi a utilizat-o. La fel și bețișoarele pe care le folosește la pregătirea genelor, în cazul în care nu folosește bețișoare de urechi.

6. Disconfort în timpul aplicării.

In timpul aplicării nu trebuie sa simți nici un fel de disconfort, ba din contra ar trebui sa fie relaxant, atât de relaxant încât poți chiar sa dormi. Dacă experimentezi senzație de usturime, mâncărime, înțepături anunța stilistul! Dacă situația nu se remediază cel mai bine este sa oprești tratamentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu